Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Free Polis - αρχή

   Το νέο περιοδικό - εφημερίδα παρουσιάστηκε. Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ ολόκληρο. Επίσης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αποσπάσματα από στιγμιότυπα της παρουσίασης του πρώτου τεύχους καθώς και τις παρεμβάσεις των αρχηγών των παρατάξεων EΔΩ του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παύλου Μελά.
  Ένα πρώτο σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι πως η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή, καθώς δεν μπορέσαμε να τον ενημερώσουμε και να ειδοποιήσουμε μεγάλα τμήματα τον συνδημοτών μας. Παρόντες ήταν όμως όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, που μας ευχήθηκαν καλή συνέχεια.
   Ο δήμαρχος Παύλου Μελά εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το εξώφυλλο και κάποιες πρόωρες κατά την γνώμη μου, κρίσεις αλλά κρίνω προσωπικά θετική την παρέμβασή του ως αυθεντική και ντόμπρα. Θα μπορούσε βέβαια να πει τα ίδια με πιο πολιτικά ορθό τρόπο, αλλά ο καθείς με τις ιδιαιτερότητές του.
   Ελπίζω η προσπάθεια να συνεχιστεί. Οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι, η διαφημιστική δαπάνη περιορισμένη. Ευελπιστούμε για το καλύτερο. 



1 σχόλιο:

  1. Βιάστηκε πολύ είναι η αλήθεια. Η πρώτες κριτικές που άκουσα ήταν ότι είναι μπουκωμένο. Ακούμε, εισπράττουμε και πράττουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή